ΔΙΑΜΟΝΗ

Τα δωμάτια και οι σουίτες στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, δίνουν μία ξεχωριστή διάσταση στο στυλ. Ιδιαίτερα, θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες που εκτιμούν το καλό γούστο, καθώς τα δωμάτια και οι σουίτες είναι απόλυτα εναρμονισμένα με αυτό, αποπνέοντας τον αέρα του συνδυασμού διάφορων στοιχείων του πολιτισμού. Κι όλ’ αυτά…μέσα σ’ ένα ξενοδοχείο.

Η κομψότητα της παράδοσης και το Μεσογειακό στυλ, εναρμονισμένα πλήρως, δεν είναι τίποτα άλλο από μία αέναη προσήλωση στην παροχή της απόλυτης άνεσης. Ανεπτυγμένο με ακλόνητη αφοσίωση στην ποιότητα και με αποστολή να προσφέρει την καλύτερη νησιωτική φιλοξενία, το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και παρέχει μία ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη.

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ “ELEGANT”

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ “ELEGANT”

Το δίκλινο δωμάτιο παρέχει θέα στον κήπο ή στη θάλασσα και φιλοδοξεί να σας προσφέρει άνεση με την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Το στυλ της εσωτερικής του διακόσμησης μπορεί να είναι είτε "Elegant" είτε "Africasa".

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 1 παιδί
Συνολική έκταση: 21-25 τ.μ.

ΔΩΜΑΤΙΑ SUN

ΔΩΜΑΤΙΑ SUN

Τα δωμάτια Sun είναι πολυτελή δίκλινα δωμάτια, έκτασης 25-26 τετραγωνικών μέτρων. Παρέχουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με κρεβάτι queen size, ένα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Χωρητικότητα: 2+ 1 παιδί ή 3 ενήλικες
Συνολική έκταση: 25-26 τ.μ

SEA FRONT ΔΩΜΑΤΙΑ

SEA FRONT ΔΩΜΑΤΙΑ

Σε απόλυτη αρμονία με το γαλάζιο Κρητικό Πέλαγος, τα Τρίκλινα Superior Sea Front δωμάτια διαθέτουν ένα queen size κρεβάτι μαζί με ένα καναπέ κρεβάτι.

Χωρητικότητα: 3 ενήλικες ή 2 ενήλικές + 1 παιδί
Συνολική έκταση: 28 τ.μ.

SEA FRONT FAMILY ROOM

SEA FRONT FAMILY ROOM

Τα Superior Sea Front Family δωμάτια αποτελούν μια πρόταση πολυτελούς οικογενειακής διαμονής με όλες τις σύγχρονες σπιτικές ανέσεις.

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά ή 3 ενήλικες + 1 παιδί
Συνολική έκταση: 32-36 τ.μ.

SIGNATURE COLLECTION

SIGNATURE COLLECTION

Δείτε τα καινούργια πολυτελή δωμάτια μας, στους τύπους Zebra, Flamingo και Vintage. Iδανικά για επισκέπτες που επιζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, στα ιδιαίτερα αυτά δωμάτια, με τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

ΔΩΜΑΤΙΑ SUNSET

ΔΩΜΑΤΙΑ SUNSET

Τα δωμάτια Sunset είναι junior σουίτες δύο δωματίων, έκτασης περίπου 34 τετραγωνικών μέτρων. Παρέχουν ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με κρεβάτι king size, ένα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο και ιδιωτική βεράντα.

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά
Συνολική έκταση: 34 τ.μ.

SUPERIOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

SUPERIOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ιδανικό κατάλυμα για οικογένειες. Τα Superior Family δωμάτια διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με σκοπό να προσφέρουν ιδιωτικότητα στους γονείς. Έχουν ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια, καθώς και όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μία οικογένεια για να χαλαρώσει στις διακοπές της.

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά
Συνολική έκταση: 32-38 τ.μ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

Οι οικογενειακές μας σουίτες έχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να καλύψουν ακόμη και την πιο απαιτητική οικογένεια, προσφέροντας δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και θέα στον πολύχρωμο κήπο μας για μία άνετη και χαλαρωτική διαμονή.

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά
Συνολική έκταση: 55-60 τ.μ.

MAISONETTES

MAISONETTES

Οι μεζονέτες μας έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μία ξεχωριστή, ιδιωτική, υψηλού επιπέδου ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να αισθανθείτε «σαν στο σπίτι σας» από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ειδικά σχεδιασμένες για οικογένειες, αυτές οι πολυτελείς διώροφες μεζονέτες , μπορούν να ευχαριστήσουν/ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Κάθε όροφος διαθέτει το δικό του μπάνιο και τις δικές του ανέσεις.

Χωρητικότητα: 2 ενήλικες + 2 παιδιά
Συνολική έκταση: 60 τ.μ.

SUITES

SUITES

Η ξεχωριστή ποικιλομορφία δωματίων που διαθέτει το ξενοδοχείο μας περιλαμβάνει κάποια ιδιαίτερα δωμάτια για ξεχωριστές αξέχαστες στιγμές με το σύντροφο ή την οικογένειά σας. Οι σουίτες αυτές προσφέρουν δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, καθιστικό, ευρύχωρες βεράντες ή μπαλκόνια.

DOWNLOAD APP

ΕΣΠΑ