ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort γίνεται ο απόλυτος συνδυασμός εργασίας και ευχαρίστησης. Κλείνοντας το πακέτο σας, συνεδριακό ή incentive, η κάθε λεπτομέρεια θα τύχει της ανάλογης προσοχής από μία ομάδα επαγγελματιών υψηλών δεξιοτήτων.
Μία σειρά από θεματικές βραδιές, εκδηλώσεις έναρξης και λήξης και gala nights, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός ευέλικτου συνεδριακού ή incentive πακέτου. Διασκέδαση και γευστικές εμπειρίες από τις γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου σας περιμένουν με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort σας προσφέρει την δυνατότητα να συνεχίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ακόμη κι όταν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας, συνδυάζοντας εργασία και διασκέδαση. Οι μεγάλες και λειτουργικές συνεδριακές μας αίθουσες θα εκπληρώσουν κάθε απαίτηση του γκρουπ σας και ο απόλυτα επαγγελματικός μας χειρισμός θα είναι η διαβεβαίωση ότι όλες οι εκδηλώσεις σας θα στεφθούν με επιτυχία.

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλη ποικιλία σε μενού για coffee breaks, γεύματα, δείπνα και gala dinner είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Ο Executive Chef είναι πάντα στη διάθεση σας για να προτείνει και να δημιουργήσει μία πανδαισία γαστρονομικής απόλαυσης, ειδικά για εσάς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συνεδριακή αίθουσα Α’ (μέγιστη χωρητικότητα 400 άτομα)

DOWNLOAD APP

ΕΣΠΑ