ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΑΡΚΟ

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε τις πιο όμορφες και συγκλονιστικές υδάτινες βόλτες στην Κρήτη.

Το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort έχει βραβευθεί από το Trivago σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο που διαθέτουν δικό τους υδάτινο πάρκο. Επίσης το υδάτινο πάρκο έχει πιστοποιηθεί ως προς τις διαδικασίες ασφαλείας του με το πρότυπο ΕΝ1069.

Η μοναδικής διασκέδασης εμπειρία μας αποτελείται από τις παρακάτω παροχές:

ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα «χταπόδι» το οποίο αποτελείται από μικρές τσουλήθρες,  ένα «μανιτάρι» από το οποίο  αναπηδά νερό, μία παιδική πισίνα για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και μία ξεχωριστή παιδική πισίνα. 

SNACK BAR «ΜΥΛΟΣ»

Το Snack Bar του υδάτινου πάρκου έχει σκοπό τη χαλάρωση και προσφέρει στους επισκέπτες αναψυκτικά, σνακ, καφέδες, καθώς βλέπουν το νερό να πέφτει ακριβώς μπροστά στα μάτια τους, ξεκινώντας από την κορυφή της γέφυρας. Η «beach pool» που βρίσκεται στο χώρο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την αίσθηση στους επισκέπτες ότι μπαίνουν στη θάλασσα.

Το όνομα του Snack Bar εμπνεύστηκε από έναν παραδοσιακό ελληνικό μύλο που βρίσκεται στην κορυφή του υδάτινου πάρκου με ξεχωριστό χώρο καθισμάτων όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θέα του κόλπου.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

DOWNLOAD APP

ΕΣΠΑ